Julestemning

Hadde disse bildene vært tatt i dag så hadde det vært snø over alt.. Men de ble tatt for noen dager siden, da det ikke var antydning til julestemning. Men asså hvor deilig er det ikke med snøen som kom i natt? Jeg ELKSER det! Det blir så koselig ute. Og inne! ;) Denne helgen skal være skikkelig “julete”. I dag har jeg planer om å kjøpe ferdig alle julegavene, sånn for å være tidlig ute for en gangs skyld. Så skal jeg planlegge et par fotoshoots jeg skal style neste uke, og så er det jammen meg helg igjen. :) I morgen blir det fest for da har min kjære venninne Benedicte 30 årsdag. Eller hun skal i hvertfall feire den i morgen. Blir gøy, thats for sure! :) Søndag skal vi bake julekaker, spise pinnekjøtt og pakke inn gaver til fattighuset. Det er noe alle burde gjøre. Kommer tibake til det senere, men det er viktig å tenke på alle de som ikke har råd eller mulighet til å feire jul med gaver og mengder av mat og familien sin. Alle er ikke en koselig julefeiring forunt dessverre.

Take care, snakkes snart! XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *