Party season

For alle mine faste lesere så trenger jeg høyest sannsynligvis ikke å forklare hvor glad jeg er i dag.. ;) Det er ENDELIG desember og julen er i gang! Mange skal på julebord, og selskaper fremover men har “ingen ting” å ha på seg. Høres det kjent ut? Ja, tenkte det! ;) Jeg han tipse dere om mange fine outfits hos Riccovero. Ble invitert inn i butikken på paleet for å se om det var noe som falt i smak, og DET var det! Masse fine kjoler og ikke minst denne dressen da. (Bukse her og blazer her) Den har de også i svart, men tenkte jeg skulle gå for noe jeg ikke alltid går for og tok heller vinrød. Elsker den jeg! Hvem har sagt at man må gå med kjole for å pynte seg?  følte meg veldig komfortabel i denne fløyelsdressen, og særlig med turtleneck til. Her kunne jeg også ha gått for en body eller en blondetopp, men jeg likte looken med høy hals akkurat i dag. Forelsket meg i en av de mange kjolene der også. Den dere ser på bildene under var akkurat det jeg har lett etter en stund. Fin, svart og klassisk, men aikevel sexy og kul. Jeg valgte lårhøye boots, men her kan man like gjerne bruke stiletter eller lave boots. Kjolen på det nederste bildet er enda mere straight og en superklassiker man ha i mange år. Du finner den her.

Sjekk gjerne ut min siste instagrampost for å vinne et gavekort på 1000,- hos Riccovero eller riccovero.no Jeg trekker 3 heldige vinnere på torsdag 5.desember.

Lykke til med juleforberedelsene og kleskrisene.. ;) XoXo Hedda

Dressen, høyhalseren og kjolen er fra  Riccovero.

1 Comment

  1. Lekre antrekk! Likte spesielt godt den siste sorte kjolen. Er den også fra Riccovero? Og for noen stilige sko! Hvilket merke er de? Er på jakt etter slike.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *