Smud hud mellom slagene

Hei hei! Det er torsdag og det er kaldt og grått! Men HEI, jeg henger ikke med nebbet! Det er 1. desember på lørdag og julen er i full gang. Hallo og hei til fet mat, sukker, gløgg og lange dager. Herregud, når jeg ser sånn på det så høres det jo helt forferdelig ut med julen. Haha, det var ikke det jeg mente, men det er lov å tenke på helsen og huden oppi det hele. Så nå er det dags for en liten oppdatering på ernæringsfronten. For det er sånn jeg ser på The Solution fra Oslo Skin Lab. Jeg tenker på det som ernæring! Det gjør jo huden finere både i fjeset og på kroppen, og det hjelper mot cellulitter, linjer og ujevnheter. Har gått på det lenge nå og skrevet om dette flere ganger, blant annet her. Det er et 100% rent kollagen-pulver som er dokumentert at fungerer og har solide studier bak seg. Det er også helt uten tilsetningsstoffer og uten smak. Jeg har begynt å ta det i kaffen om morgenen jeg. Da VET jeg at jeg får det i meg, for det er ikke en morgen i livet mitt uten kaffekoppen i hånden.. ;) Jeg er selvfølgelig medlem hos Oslo Skin Lab og har vært det i snart to år nå. Kunne dere tenke dere å prøve dette vidunderet, så er det -65% på første bestilling HER. Etter det er det -30% på videre bestillinger.

Ha en deilig torsdag videre, så snakkes vi snart! <3 Nå er det julebord med jentene, godt jeg har tatt kollagenet mitt i dag.. ;)

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *