Denne uken..

Hei fine dere! Endelig tilbake i verden.. Jeg var nemlig syk hele helgen og da hoper det seg opp med ting. Alt skal plutselig skje på en gang. Typisk det, men hvis man vil så får man det ofte til.. ;) På tirsdag hadde var det surprise bursdag for min kjære Nathalie på Dinner, i går var det Timo-middag på Ostebutikken og i dag, som alle andre dager, har det vært full arbeidsdag og møter med nye kunder. Dagene flyr og jeg elsker det!

Jeg tenker å sette i gang med juleforberedelser allerede nå jeg. Er ikke det greit da? Litt over en uke så er det jo i gang. Skal lage julekalender til barna og kjøpe inn litt nye julepynt og pusse sølv. Bare sånne kose-oppgaver som jeg synes det er hyggelig å dille med. Og det må jo gjøres før eller siden.  Var forresten på kino her om dagen og så A star is born. Hvis dere ikke har sett den så er det bare å bestille billetter. Den var så sinnsykt fin, og helt magisk musikk ❤️

Snart helg, bare en liten fredag igjen.. ;) snakkes snart!

(Kåpen på de øverste  bildene er fra Ganni og bootsene fra Zara. Kjolen på bildet under er fra Hallhuber, belte fra Zara og bootsene fra Aldo)

2 Comments

  1. Jeg kan ikke tro at beltet er fra Zara. Det ser så dyrt ut når du bærer det!
    Fantastisk stil

  2. Hei Hedda
    Alltid sykt fin og inspirerende. Norges beste stil by far <3
    Er det hårbånd eller bøyle du har i håret? Er det fløyel btw?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *