Avhengig av glow.

Jeg er så opphengt i disse produktene at dere aner ikke.. Når man endelig merker at noe funker skikkelig bra, så ser jeg ingen grunn til ikke å fortsette. Så jeg fortsetter! ;) Eleni & Chris er fortsatt på favorittlisten min og jeg har nå begynt å bli nesten sykelig opptatt av glowmasken. Alle maskene er gode asså, men nå om dagen er det denne som gjelder. Bruker den 1 – 2 ganger i uken. Ofte på fredager for å få en ekstra glød i helgen. Kombinert med cleansing oilen, dag og nattkrem blir det killercombo! Cleansing oilen renser, men tørker ikke ut huden, så for meg er det et must å bruke den hele vintersesongen. 

(Jeg bruker også peeling-pennen som jeg skrev om sist en gang i uken eller mer)

Nå starter julebord og festsesongen og jeg kommer til å trappe opp maske-bruken kraftig! ;) Hvis dere også vil pøse på med litt ekstra glow, så gir Eleni & Chris dere -30% på hele nettbutikken frem til 25 november. Dette er et veldig godt tilbud, så hvorfor ikke kjøpe en fantastisk fin julegave i samme slengen?! 

Rabattkoden dere bruker er «HEDDA30»

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *