Klar for kulden.

Da har det blitt onsdag igjen da, og vi er godt inne i november! TENK PÅ DET! Filippa fyller 2 år i dag og jeg synes tiden går så fort! Bare to uker til vi kan begynne på jule-feiringen <3 Haha, litt overgira der altså! ;) Apropos julefeiring og vinter, så har jeg funnet flere ting jeg ønsker meg hos For Women. Det har alltid vært en butikk jeg har vært mye i siden den ligger på CC Vest som jeg har vokst opp like ved siden av. Men nå har de faktisk startet nettbutikk! Jippi for oss som liker god kvalitet og superfine klær! Jeg tenkte å vise noen av favorittene derfra.

Jakken over er varm og fin. De har stort utvalg av dunjakker og kåper, og mange varianter av Parajumpers.

Ullgenseren fra Samsøe er også supergod og varm, i tillegg til at den er dødsfresh! Elsker både shapen og fargekomboen som gjør den så spesiell. Du finner denne og flere strikkegensere på nettbutikken her.

En annen ting som er god, varm og veldig, veldig fin er kåpen fra Hugo Boss! En kåpe som dette har man i minst 10 år. Så lekker og klassisk, og i myk, eksklusiv Kashmir. Jeg har så og si flyttet inn i min! Vil aldri ta den av❤️

Og så var det den ultimate wrap-kjolen da. Den jeg har er fra Samsøe og er i et fint og tidløst leopardmønster. Helt perfekt med lange ermer! Denne er faktisk like fin hele året. Sånne kjoler elsker jeg. Du finner den her!

Ved å benytte rabattkode HEDDA2018 får dere -10% avslag på første bestilling hos For Women om man melder seg på nyhetsbrev. Kos dere i kulden, og nyt resten av uken!❤️ XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *