Rutete

Ruter er jo en greie som kommer og går, samtidig så er det jo klassisk, så aldri en dårlig investering. Er du usikker på om du liker ruter eller kommer til å bruke det, så kan du jo gå for denne blazeren som er budsjettvennlig. Den er fra Cubus og koster en brøkdel av mange andre. En annen ting du kan gjøre er å høre med mamman eller faktisk pappan din om de har noen liggende fra 80/90 tallet. Det er de desidert kuleste. Og det er jo bare enda kulere om den er oversized. Ruter er en av sesongens sterkeste trender. Forøvrig i hard konkurranse med slangeskinn, leopard, cordfløyel og fløyel. Liker alt jeg asså, men denne uken gikk det mye i ruter gitt ;) Snakkes snart. Nydelig søndagskveld til dere alle❤️ XoXo Hedda.

Skoene er fra Acne, skjorten fra Designer Remix, belte fra Gucci og skjørt fra BikBok.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *