Diamonds are forever

 Denne onsdagen er god! Det er så godt å komme i gang med treningen igjen etter nesten 4 ukers pause, og det gir meg masse energi til den «dystre» årstiden vi er inne i. Eller, er den så dyster? Snart er det jul, og etter det er vi allerede i gang med et nytt år med masse nye, spennende muligheter. Så her er det bare å tenke positivt! ;) Men OM du er en av de som ikke synes noe særlig om denne årstiden, så kan jeg kanskje glede deg med å si at det er Diamantdager hos Thune. Og diamanter lyser jo opp hverdagen! Haha, jeg sa dette med en spøkete tone, men helt ærlig. Er det noen kvinner i dette landet som ikke liker diamanter? De er så vakre, tidløse, elegante, uknuselig og varer for evig og alltid! Sukk! ;) Diamantdager hos Thune betyr at det er opp til -30% på utvalgte diamantsmykker! Og utvalget er stort! Så om du ønsker deg, har spart for deg selv, vil glede en spesiell person eller bare har lyst til å investere i et diamantsmykke du kan ha resten av ditt liv, så har du en gyllen mulighet til å gjøre ett kupp nå! Salg på vakre diamanter er ikke noe man kommer over hver dag. I’m just saying.. ;) Jeg har selv slått til på tilbudet og kjøpt meg disse nydelige smykkene fra gult gull-kolleksjonen. Jeg ELSKER de! Og, så føles det godt å kunne kjøpe tradisjonsrike smykker i høy kvalitet til deg selv. Skal være ærlig å si at jeg har savnet å gå med forlovelsesringen min etter skilsmissen og jeg har sagt til kjæresten min at jeg ikke vil gifte meg på nytt. Men en diamantring MÅ på ingen måte nødvendigvis komme fra en mann. ;) Den er jo like vakker om den symboliserer selvstendighet og kjærlighet til seg selv. Når det er sagt så er det allikevel lov for de med kjærester å hinte litt om Diamantdagene til Thune nå i tiden før jul. Er det ikke det da..?

Nå skal jeg jobbe videre, for så å dra på et jobbevent.  Deilig å skinne litt ekstra på en dag som dette da. Og alle dager som kommer.. ;) XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *