Sunday, what not to love?

Disse bildene beskriver de siste søndagene mine. Jeg hadde en prat med en venninne som ikke forstod poenget med søndager.. Hun synets rett og slett det var en idiotisk dag, som bare var tom og meningsløs. Jeg kunne ikke vært mer uenig! Den blir (som alle andre dager) hva du gjør den til selv.. På søndager kan man kose seg med familien, sove litt lengre, dra på lunsj, brunsj eller middag. Gå tur, trene, dra på kino, se på serier, rydde huset, bake, dra på galleri, dra på skogstur, drikke vin, pynte seg eller bare gå i joggings. Alt er lov på søndager, man har lov til å være lat og man har lov til å være gira. What not to love about that..?! <3 Ha en god søndag videre!

XoXo Hedda

2 Comments

  1. Kunne du tipset enten her eller i et eget innlegg om leppeprodukter du liker? Du ser alltid veldig fresh ut, med fine farger på leppene

  2. Hei Hedda
    Fint innlegg
    Søndager er helt toppmandager litt verre. Men som du sier dagen blir det en gjør den til.
    Hvilket merke er genseren på bilde? Så fin
    Ha en flott kveld

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *