Mitt nye favorittprodukt til huden!

God søndag vakre mennesker! 

Eller for å være ærlig, søndager er vel  kanskje ikke den dagen man føler seg mest vakker.. særlig ikke i huden og særlig ikke på denne årstiden. Uansett, det innlegget jeg skriver nå har jeg virkelig gledet meg til å skrive!! Jeg skal introdusere for dere en (i mine øyne) revolusjon innen hudpleie hjemme! Asså produktene er så gode at jeg med hånden på hjertet aldri har opplevd lignende resultater på kort tid. 

Det jeg snakker om er fra Eleni & Chris og heter Peeling Pen. Dette er en lett AHA peel man kan gjøre på badet hjemme. (AHA betyr at peelingen inneholder syre fra naturlige ingredienser, i dette tilfelle melkesyre og sukkersyre.) Det tar i underkant av 1 minutt og gjør huden så hinsides fresh! Jeg har ikke alltid klokkertro på hjemme produkter, men denne peeling pennen er helt vill! Til og med kjæresten min, som vanligvis ikke ser forskjell på det ene eller det andre synes det så ut som jeg hadde plastikk på huden. Rett etter jeg har påført den så venter jeg i 10 minutter før jeg tar på dagkremen min. Kremen jeg bruker på denne årstiden er faktisk nattkremen til Eleni & Chris med +sea3oil. Kombinasjonen av disse to er helt magisk! Jeg kan ikke annet en å oppfordre til å prøve det! Jeg er så sikker på at dere kommer til å elske det at jeg veldig gjerne vil høre hva dere synes etter å ha prøvd de. Skriv gjerne kommentar her på bloggen, eller inbox på Instagram. For de av dere som ikke har økonomi eller tid til å gå jevnlig til hudpleier, så kan dere ta det med knusende ro. Bare prøv Peeling Pennen så ser dere hva jeg mener. Både tid og penger spart! 

Dere får -20% på hele nettbutikken til Eleni & Chris frem til 4.november. Rabattkoden dere skal bruke er HEDDA20. Så jeg anbefaler å benytte rabatten mens dere har den!  ;)

Og dere, en god mist er nøkkelen til en konstant fuktig hud med en duggfrisk glød. Derfor har jeg alltid med meg en mist uansett hvor jeg skal. Den nye misten jeg har med meg i vesken til en hver tid er den jeg viser på bildet under fra Eleni & Chris. Den er fra samme linje som dagkremen jeg bruker. Liker at ting er laget i samme linje, da vet jeg at de komplimenterer hverandre perfekt! 

God søndag videre! Gled dere til glød.. ;) XoXo Hedda 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *