Den siste lørdagen…

Det er skikkelig kaldt i dag og faktisk så snør det ute nå. Men man MÅ ikke pakke seg inn i parkas av den grunn. ;) Selv om det selvfølgelig er deilig innimellom så har jeg en en garderobe med masse varme, gode plagg som er litt mer chic enn parkas og jeans. Gunnen til at jeg skriver dette innlegget er at flere jeg har møtt i dag synes antrekket så så kaldt ut(?)! Men neida.. ;) Høyhalset ullgenser, fuskpels, strømper og fôrede lårhøye boots er mer enn varmt nok nå. Og mitt alltid hotteste (bokstavlig talt) tips er ull innerst!:) Da trenger man ikke hundre lag med klær.

Nå har jeg vært på lunsj hos mamma og pappa, og skal rett hjem og kokkelere bouef borguignon. Får gjester om et par timer og vi skal nyte den deilige, iskalde, siste oktober-lørdagen. :) Både voksne og barn gleder seg!

Snakkes i morgen! ❤️ XoXo Hedda.

Jakke fra Meotine (you and i Akerbrygge) Skjørt fra Magmalou, Boots fra aldo, Genser fra Elle og Il, strikk fra Ganni.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *