Vinn en magisk facial.

Hei hei! :) Håper dere har en god fredag og er klare for helg i morgen! Har dere forresten sett den deilige frokosten min i dag..? Sitter i skrivende stund på Bølgen og Moi som har byens hyggeligste frokost på torsdager, fredager og lørdager. I dag er det skikkelig kaldt, så veldig deilig å sette seg ved peisen for å spise frokost og jobbe.

Det jeg skal skrive om i dag er en behandling jeg hadde hos fornebuklinikken forrige uke. Jeg har en barndomsvenninne som jobber som kosmetisk sykepleier der. Hun er utrolig dyktig innen faget sitt og er sinnsykt flink på hud. Hun anbefalte meg en hudpleiebehandling som heter Black Carpet Treatment. Den er fra Elizabeth Arden Pro, og  kan kun gjøres hos autoriserte hudpleiere.

En Black Carpet Treatment fra Elizabeth Arden Pro består av flere steg med rens, skrubb, kjemisk peeling og forskjellige ansiktsmasker. Peelingen inneholder en kombinasjon av melkesyre, mandelsyre og glycolsyre (AHA) samt salisylsyre (BHA). Denne kraftfulle blandingen arbeider effektivt med å reduserer fine linjer og ujevn hudtone, samtidig som den jobber med å forbedre hudens tekstur. Det benyttes i tillegg både korrigerende serum og reparerende kremer.

Black Carpet Treatment er en behagelig og effektiv behandling, men det er ikke en sånn behandling som du ligger i luksurieøse omgivelse og hører på nydelig musikk med stearinlys og eteriske oljer.. Dette er en behandlning som går rett på sak og seriøst gir deg NY hud! Jeg har følt meg urolig fin i etterkant av behandlingen. Denne behandlingen passer for alle hudtyper, og er særlig effektiv mot grov, solskadet eller uren hud. Behandlingen gir en umiddelbar synlig yngre, glødende hud med mindre ujevnheter. Behandlingen kan tas enkeltstående, eller gjentas etter 6 uker. Jeg tenker jeg skal gjenta min etter 6 uker fordi dette var virkelig effektivt fra første sekund. Du får virkelig eksfoliert huden.

Jeg er så heldig og kan gi en av mine følgere denne behandlingen!! For å være med i konkurransen så er det bare å følge instruksene på min siste Instagram post.😊 Masse lykke til!😘

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *