Make the best of it!

Gooood mandag!!! Jeg er så irriterende glad i mandager. Endelig starten på noe nytt. ;) Rart det der, noen hater og noen elsker mandager. Unødvendig å hate synes nå jeg. Altså, det skal være mandag en gang i uken resten av ditt liv! Make the best of it!! Selv har jeg hatt en lang og litt «tung» dag med skrantende form og masse jobb, men nå er barn lagt, jobben snart gjort og det smaker godt med en liten Peroni til Jakten på kjærligheten. Haha, ja, jeg ELSKER jakten på kjærligheten på Tv2. Det er så gøy, så flaut og sååå norsk! Ekte folk og masse følelser. Jeg både ler og gråter om hverandre når jeg ser på. Deltagerene er så søte at det halve kunne vært nok.. Jaja, nok om det.

Hva synes dere om denne jakken forresten? Kjøpte den på Zara før helgen. Sønnen min mente at den var FOR rød, og jeg måtte ha på meg noe annet da jeg skulle gå søndagstur med han i går, men asså jeg  digger den jeg! Får sånn deilig retro-posh følelse an den.(hvis man kan si det?!) ;)

Men folkens, i morgen må dere følge med på bloggen. Jeg skal rett og slett dele noen knallgode økonomiske tips med dere. Man har SÅ mye å tjene på å behandle sparepengenes sine riktig.  Stay tuned, snakkes snart! ;) XoXo Hedda.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *