The best skin basics!

Nå leker vi ikke høst lengre.. Nå merker jeg skikkelig på meg at høsten er her på ekte! Det deiligste med det er jo selvsagt fargene på løvet og de koselige kveldene med peis og god drikke, men det kjipeste med høsten er definitivt huden! Den blir tørr, og litt mer “skrukkete” enn vanlig. Ofte er kombinasjonen av fetere mat og kaldere dager veldig dårlig sånn hudmessig, og jeg har tidligere tenkt at det ikke er til å unngå. Men der har jeg altså tatt feil.. ;)  Jeg har nå tatt The Solution fra Oslo Skin Lab såpass lenge at huden er bedre rustet til årstider som dette! Kjenner at huden (på hele kroppen) har nytt godt av kollagenet, og den føles og ser jevnere ut. OG om ikke det var nok så har de nå kommet med et nytt produkt i kapselform! HERRRLIG for oss som ofte har litt dårlig tid på morningen, men fortsatt støtter teorien om at skjønnhet kommer innen ifra! :) For DET gjør den! Disse kapslene heter noe så enkelt som The Basic Essential Skin Nutrition. De er fylt med vitaminer, mineraler, antioksidanter og nyttige fettsyrer – en skikkelig næringsboost for huden! To kapsler om dagen bidrar til å beskytte cellene mot negative påvirkninger vi utsettes for hver eneste dag. Daglig inntak av The Basics sammen med The Solution er en perfekt kombinasjon for å tilføre huden virkestoffer som både gir synlige resultater og forebygger aldring.

Dette er verdt å prøve, og om dere ønsker å teste det nå så får dere 50% avslag på bestilling av The Solution + nyheten The Basics i gave på første forsendelse. Så -30% videre på The Solution.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *