Poeng med høstferie?

Det er så mange som ikke forstår poenget med høstferie, og det skjønner jeg egentlig. For det første så er det gjerne de som ikke har barn som ikke forstår det, og for det andre så er det litt dumt med en ferie når jobb-høsten endelig er godt i gang. MEN, for oss med barn så er det er STORT poeng  med høstferie synes nå jeg! Ihvertfall om man tar seg tid til det. Jeg har en såpass flexibel jobb at jeg har mye tid med barna mine i hverdagen. Kan levere sent, hente tidlig, de kan være med på jobbarrangementer og vi har fri i helgene! Men alikevel, så føler jeg at vi ikke har nok tid sammen. Derfor er det magisk med høstferie! En ferie uten noen høytid, så med andre ord så er det en ferie som kun skal være ferie! :) Nå skal det sies at jeg kommer fra en familie hvor mamma er barnepedagog og vi har alltid satt familietid sammen høyest av alt, men uansett familie så synes jeg man skal bruke den kvalitetstiden man får. Bare det å ikke måtte stresse om morningen eller legge innen en viss tid på kvelden er grunn nok. Eller bare det å kunne legge fra seg mobil og jobb-mail og bare være sammen er faktisk veldig skjeldent i tiden vi lever i.

Vi har nå lagt en høstferie-uke i Hemsedal bak oss og føler vi er litt bedre rustet til å ta fatt på hverdagen frem til  jul, enn hva vi ville vært uten denne «pausen». ;)

Nå er barna lagt, huset ryddet, jeg må jobbe og betale regninger, så jeg merker at jeg venter med å pakke ut til i morgen.. Alltid like gøy å pakke ut 16 bagger med skikkentøy og krimskrams fra 5 stk som har vært på ferie… (not) Men i morgen er det jo min yndlingsdag mandag. Og mandag betyr nye uke, nye muligheter, TONE ER ENDELIG TILBAKE  og barnehagen åpner igjen.. ;) ;)

XoXo Hedda

1 Comment

  1. Hvor er jakka fra?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *