Et must i høst!

Det er høst og det betyr ULL! Jeg har vokst opp med “ull innerst” filosofien til mamma, og jeg har tatt den videre til mine egne barn. Takk mamma! ;) Ull innerst og mer enn gjerne ull ytterst også! Greia med ull er jo at det er varmt, men samtidig så puster det. Ull er et naturmateriale som er laget for å regulere kroppstemperaturen vår. (Derfor kan man faktisk bruke ull hele året) Men nå er det altså såpass kaldt ute at det er åpenbart at ull-dressen til barna bør anskaffes. Ulldressen til Lillelam har på en måte blitt et sikkert tegn på at høsten er er. Den har jeg brukt i mange år nå. Jeg har nemlig alltid vært glad i Lillelam, som har veldig fine verdier. Visste du at:
• Lillelam en norsk merkevare • Alle Lillelam kolleksjonene blir produsert i Europa • Lillelam benytter 100% merinoull av høyeste kvalitet • Lillelam har fokus på dyrenes velferd og kun benytter mulesing-fritt garn  • Har Øko-tex sertifisering standard 100 klasse 1 som garanterer at produktene er fri for skadelige stoffer • Er Woolmark lisensiert og utvalgt som brand partner for Woolmark Nurture- en lisens spesielt for barneprodukter • Er medlem av NICE; et samarbeid mellom de nordiske landene om god produksjon skikk med etiske og miljømessige retningslinjer.

Jeg handler Lillelam der hvor jeg handler de fleste av barneklærne mine, og det er hos Småungene. Så fin nettbutikk med så godt utvalg og god service! :)  Vil dele en liten good-news med dere, og det er at alle som handler hos småungene kan skrive HEDDA som kommentar til bestillingen og dermed være med i trekningen av å vinnne et gavekort på 2000 kr. DET kommer jo veldig godt med nå som høsten er her! :)

Nå er ihvertfall denne familen klar for høstfeie, og det kan bli så kaldt det bare vil, ulldressen er med til fjells! :)

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *