Fredagsfølelsen

Da er fredagen her igjen og det betyr at det er om å gjøre å kose seg mest mulig.. Haha, sa det med litt ironi, men altså hva er vel poenget med helg om man ikke skal nyte den.? ;) Jeg har gjort unna alle ærend allerede og gleder meg nå til å få gjester i kveld. Skal lage italiensk mat, med pizza, caprese og deilige skinker. Da blir det like hyggelig for både voksne og barn, for det er viktig! På bildene ser dere meg nok en gang i mitt nye favorite brand innen jeans, altså Olajens. Denne modellen er superfin fordi den har en glidelås-detalj på siden av leggen, samt at den er litt kortere. Det blir veldig flatterende for bena. Særlig når man går i hæler eller ankelboots. Da er det superhot at anklene synes. Modellen heter Therese, og finnes i forskjellige farger. En ting dere MÅ vite om Olajens er at de er i verdens beste kvalitet. Asså vi snakker om jeans som faktisk holder seg like fine vask etter vask og selv om man har vært mye i aktivitet, eller evt sittet lenge stille med de, så blir det ikke “knær” i buksene og de henger ikke på stumpen. DET heier jeg skikkelig på. Dette er i mine øyne en svært god investering! Pynter meg litt ekstra i helgen siden det blir fjellheimen på oss neste uke. Olajens jeansene er så stretchy og gode at de blir selvfølgelig med, men da med en litt annen styling.. ;)

Ha en magisk og god høst-helg fine dere! <3 XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *