Sånn får jeg gylden farge året rundt.

Det er så fantastisk vakkert her! Jeg skulle hatt sånne Snapchat-briller på, så dere kunne sett alt det vakre jeg ser! ;) 

Og ikke minst så er det deilig å gå i bikini igjen, bare det å føle varmen på kroppen gjør godt for både kropp men kanskje enda mer for sjel.  

Jeg kan tenke meg at dere lurer litt på hvorfor jeg allerede har fått brunfarge og sommergløden. Har jo bare vært her noen få dager. Men altså, sannheten bak brunfargen min er ikke å ligge å ni-steke i livsfarlige solstråler. Nei, jeg tar jevnt og trutt vitaminpiller fra Good For Me, og det som fremkaller denne gløden er Betakaroten Gold. Betakaroten Gold inneholder flere gode vitaminer inkl A-vitamin som er godt for huden. Disse tablettene har jeg tatt siden mars, og jeg kjenner og ser jo at det utgjør en ganske stor forskjell. Vanligvis ville jeg vært kritthvit på denne årstiden, og i tillegg sikkert blitt super solbrent de første dagene. For jeg føler at man blir det i sterk sol uavhengig av hvor høy faktor man bruker. Bruker SELVSAGT høy solfaktor når jeg er her nede, men asså, uten Betakaroten Gold fra Good For Me, så hadde jeg ikke vært i nærheten av denne fargen. Husk at Betakaroten Gold er vegansk og inneholder gode vitaminer som kroppen har godt av nå som vi går inn en lengre periode med høst og vinter. 

Prøv selv da vel! Jeg gir dere hele 50% rabatt med rabattkoden “hedda”. Rabatten varer frem til 7.oktober. Du finner det HER! Spent på å høre hva dere synes, så kom gjerne med tilbakemeldinger etter dere har brukt det en stund. :)

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *