Må elske dette stedet!

Det er faktisk ikke mulig å ikke like dette vakre landet! Og så må jeg si at det er litt deilig å være her utenom høysesongen. Er så «alene» over alt, og det kan jeg trives veldig godt med i en ellers heltid hverdag. Bildene over er fra et magisk sted hvor vi var på lunsj i går. Alt var deilige råvarer og alt var vegansk. Stedet  heter Vikasa cafe. Skal komme med full oversikt over alt vi har gjort senere, for det er ekstrem mange av dere som har spm om tips til steder å dra her i Thailand og på Ko Samui. Så tips kommer..;)  Den skjønne jenta på bildet over er den danske vloggeren og influenseren Amalie Fisher. Så koselig å bli kjent med bloggere fra andre land.

Snakkes snart ❤️ XoXo Hedda.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *