Nye eventyr..

Hei hei! Og GOD søndag!

Hvor kul er ikke denne denimblusen fra Ganni? Jeg elsker at Ganni har kommet med masse ny og fin denim, de finnes også i flere farger. But anyways, nå er det på tide med en skikkelig ryddesjau i skapet mitt. Har bestemt meg for at de ikke skal noe nytt inn før “gamle” ting skal ut! Så derfor håper jeg dere er klar for et nytt klessalg om ikke så alt for lenge.. Tenker jeg venter til min kjære Tone har kommet hjem igjen fra Spania slik at vi ikke bryter ut av salgs-tradisjonen vår, så om 3 til 4 ukers tid blir det duket for tidenes klessalg. Men før den tid skjer det masse spennende ting.. På onsdag allerede skal jeg ut på nye eventyr. Og det er en ganske lang tur faktisk, eller i hvertfall langt av gårde. Skal fortelle mer om det senere, og som alltid skal jeg selvfølgelig ta dere med. ;) Hint hint, det er et VARMT sted med hvite strender og kokosnøtter..

Blusen er fra Ganni, jakken fra Holzweiler, buksen fra Zara, brillene fra Gucci og skoene fra Ganni x Diemme.

2 Comments

  1. Stemmer for klessalg 18 okt!!!! Då kjem eg til Oslo, hehe :):):)

  2. fashioncherry

    Da prøver vi på det..;)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *