Hudpleien som får huden til å gløde!

Fredag asså!! Deilig med helg etter en lang uke.. Ekstra deilig å kunne ta helg når man har hatt en innholdsrik uke.. Småstartet litt på helgefølelsen i går da jeg var på dinnerparty med Lene Orvik og hennes fantastiske smykkekolleksjon. 

Men dere, nå er det på tide at jeg forteller om hvordan huden min responderer etter å ha brukt Eleni & Chris i nå over ett år. Mange av dere har spurt og jeg kan med hånden på hjertet si at disse produktene er helt fantastiske!!  Jeg får daglig kommentarer fra venner og familie på at huden ser fresh og sunn ut. Og dette er folk som ser meg close up uten filter..;) Jeg bruker til og med mindre sminke nå enn før, fordi jeg ikke vil «gjemme» bort huden. Vil heller at den skal skinne av seg selv! For å booste så bruker jeg innimellom hydration masken. Prøver å gjøre det ukentlig, for å få mest mulig effekt av den. Jeg er en succer for masker, og hydrationmasken fra Eleni & Chris er en av de aller beste jeg har prøvd! I «tørre» perioder så bruker jeg nattkremen som dagkrem. Den gir en glød til huden, som man ellers bare kan drømme om. Men for de fleste så er det mer enn nok med dagkremen. Den inneholder +sea3-olje og det er tydeligvis gull verdt for huden og porene! Jeg er totalt avhengi av denne serien. Under kremen bruker jeg antiage-serumet med multer i. Om dere ikke har prøvd det så er det på høy tid. Kan nesten garantere at dere vil elske det! 

Dere skal få et kjempe godt tilbud av meg! Det er en kampanje hvor det ved kjøp av dagkrem får med en nattkrem i samme serie på kjøpet! Kampanjen varer ut september og hadde jeg vært deg, hadde jeg slått til! Du finner nettbutikken deres her!

5 Comments

 1. Bruker du hudvann eller en annen type rens i tillegg til disse produktene? Evnt. fra hvilket merke? Jeg kjøpte akkurat noen av produktene fra hjemmesiden dere, men det føles som jeg trenger noen flere produkter når jeg skal rense huden på kvelden. Håper jeg blir like fornøyd som deg!

 2. Bruker du hudvann eller en annen type rens i tillegg til disse produktene? Evnt. fra hvilket merke? Jeg kjøpte akkurat noen av produktene fra hjemmesiden dere, men det føles som jeg trenger noen flere produkter når jeg skal rense huden på kvelden. Håper jeg blir like fornøyd som deg!

  1. fashioncherry

   Jeg bruker rensen til eleni og Chris og så bruker jeg 2 ganger i uken en fruktsyre rens fra neostrata. Håper virkelig du blir like fornøyd som meg. Jeg vil gjerne høre hva du synes etter å ha brukt de en stund.. klem :)

 3. Hvor er strikkegenseren fra :-)?

  1. fashioncherry

   Fra Holzweiler :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *