Jeans love

Annonse

Goood torsdag! Alle dager er fine, men når torsdagen kommer er det i mitt hode (nesten) helg! ;) Det er høst i luften, solen skinner og helgen skal tilbringes i fjellheimen! Lykke! Nå er det jo også høytid for denim! ENDELIG! Finnes ikke noe bedre enn å ta på seg sine favoritt jeans.. Det beste med fine jeans er at de gjør påkledningen til en lek. Jeg vil tørre å påstå at alt passer til denim! Og jeg har fått mine super-favoritter fra Ola Jens. Elsker ikke bare at det er norsk design, men jeg digger kvaliteten, passformen, fargene og de klassiske snittene! Designeren bak merket har jobbet i veldig  mange år med å designe bukser for kvinner og kjenner til alle “utfordringene” det kan være med rumpe, lår og liv. Når jeg tar på meg jeansene fra Ola Jens så blir det en sånn instant god følelse, ikke den ekle trange følelsen hvor man føler man må “gå inn” jeansen i flere uker og at man tar de av så raskt man er hjemme.. Jeansene er komfortable og har en superbra fit, så jeg bruker de like mye enten det er hjemme, på tur (sånn som i dag) eller på fest. Det er også såpass mange forskjellige modeller å velge i, at man finner uansett en for en hver anledning, og for en hver kropp for den saks skyld.. ;) Disse liker jeg fordi det er den perfekte bootcut og fordi de er i svart. Nesten enda enklere å kombinere enn blue-jeansene. Jeg elsker sleng bukser, men er ikke alltid det funker til totaliteten. Nå er jo bootcut så tilbake i motebildet og det er noe dritkult med den retro-looken det gir. Alle har vel hatt en favoritt bootcut opp igjennom årene.. ;) Og dette er den nye favoritten ihvertfall! Modellen jeg har på heter Ruth. Men om du går inn på hjemmesiden til Ola Jens, eller sjekker ut instagram kontoen deres, så ser du at de har mange freshe modeller og farger.

Legger ved en oversikt over hvor du kan få tak i jeansene. De er ganske eksklusive, så ikke over alt man får tak  de, men jeg vet de selges på nettet. Så det gjør jo saken litt enklere. Sånn strl messig er de ganske true to size. Jeg bruker vansligvis 26 eller 27 i jeans, og disse har jeg i 26. For at jeansen skal sitte finest mulig er det lurt å kjøpe de pølsetrange. Da unngår du følelsen av at de ikke “holder på plass”. Men når det er sagt, så er noe av konseptet til Ola Jens at disse jeansene skal kunne vaskes og vaskes og brukes og brukes uten at shapen forandrer seg. Det heier jeg veldig på merker jeg! :)

1 Comment

  1. Kor e brillene fra??:-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *