Høst must!

I dag er det mandag allerede og uken er endelig i gang! For meg så er det om å gjøre å starte så godt som mulig, det var litt vanskelig forrige uke så prøver på nytt denne uken. Mandag er  jo på mange måter ukens viktigste dag. I hvertfall mentalt sett!  Men forrige mandag våknet jeg opp med vondt i kroppen og i tillegg med en liten en med feber, så her i huset ble det innedager og “chill” frem nesten hele uken. Er jo alt annet enn chill å være hjemme med syke barn, but u get my point..!? ;)

Bildene er fra baluba-uken på Oslo Runway. Dette antrekket er fra ByMagmalou. Jan Thomas ga meg terningkast 6 i Se og Hør for det. Det er såklart veldig hyggelig, men det ALLER hyggeligste med det er at det er venninnen min Marthe som har designet det! Så creds til henne for dette! Dette er det ultimate settet nå på høsten. Vil kalle det et høst-must! ;)  Det er like fint med strømpebukser, eller hver for seg med ullgenser eller skinnjakke. Det finnes også i mørk grå denim og i rosa. I tillegg har By Magmalou masse andre godbiter i kollekjsonen sin. Så anbefaler å sjekke det ut her. Jeg har fått lov til å gi dere følger  -30% på det rosa settet ved å benytte rabattkode HEDDA! Dette er superfine ting som man kan bruke til alt og kombinere til resten av garderoben. Alle plaggene ha den lille prikken over i´en. LOVE IT!

Under er det bilde av det rosa settet med to forskjellige stylinger. (rabattkoden  varer til 07.09)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *