The Solution

Når man reiser og har sene kvelder, drikker alkohol, jobber mye, sitter på fly osv, så går det utover huden enten man vil eller ikke. Jeg er superflink med å pleie huden og ansiktet mitt med faste gode produkter, men det er ikke nok. Skjønnet og sunnhet kommer innenfra! The Solution fra Oslo skin Lab er derfor alltid med. Tar null plass og tar så og si null tid.. Det viktigste er bare at man får det i seg på den ene eller andre måten. Jeg har over lang tid hatt litt problemer med huden på brystet. Den rynker seg lett og er ikke jevn. Men med The Solution fra Oslo skin Lab så virker det som det allerede har blitt bedre.. Og det er noe av det jeg liker så godt med dette kollagen pulveret. Nettopp det at det funker på huden over hele kroppen, og ikke bare i fjeset. Til og meg cellulitter hjelper det mot. What not to love?!

Dere får -65% rabatt ved å bestille her! Så kan dere selv få prøve. ;)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *