Post fashion week..

GOD MANDAG!

Føler jeg må lande litt etter forrige uke og denne helgen. Nå har det vært mye eventer de siste dagene og jeg kjenner det er deilig med en ny uke, blanke ark og at skoleferien er over. Selv om det har vært endel festiviteter så er det jo jobbrelatert alt sammen, så endelig deilig mer “fri”. Med fri så mener jeg fri til å trene, fri til å være med barna og fri til å jobbe med bloggen.

Det er gøy med Oslo Runway. Det er den perfekte kickstarten på motehøsten, selv om visningene er for vårmoten.;) Byen våkner igjen etter sommerdvale og ting skjer! Den følelsen elsker jeg! I fjor på omtent samme tid skrev jeg om sure folk i motebransjen og vel, fortsatt er det endel stive tryner og selvhøytydlige mennesker der ute, men hey, de skal jo ikke få ødelegge for alle happy-faces og inspirerende mennesker som er i denne bransjen. For de er det mange av! Oslo har så mye fine, flinke og inspirerende folk å by på! La oss hylle det istedenfor å legge energi i å bry oss om de med dårlige vibes.

ByTimo visningen var i år som i fjor helt nydelig med ekstravagnte kjoler med vintage preg. De kjører sin egen greie og man kan ikke annet enn å elske det. Hele konseptet med kjolene i vakre omgivelser er eventyrlig og deilig escape fra resten av motebildet. ;)

Timo kjolen jeg har på meg på bildet over kommer i butikk i september. Jakken er fra Holzweiler.

På bildene under er genseren fra Timo (kommer i butikk i november, kolen fra Designers Remix, skoene fra Uggs, øredobbene fra Tom Wood og brillene er fra Givenchy hos Krogh Optikk)

God uke videre til dere. I kveld kommer det en oppdatering på hud-tips.. ;) XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *