København dag 1

København var som det alltid er, helt fantastisk! Hver gang jeg er i køben så tenker jeg at hit må jeg dra oftere, fordi det er så vanvittig fint der. Og gøy!! Jeg reiste med min gode venninne Camilla Abry denne gangen. Tone som pleier å være reisefølget mitt var på jobb for Tv2 og kom ikke før dagen etter.. Det var flere av dere som etterlyste henne, så jeg skjønner at vi har vært partners in crime på mange turer..;)

Holzweiler var første og eneste visning vi var på på onsdagen. Den var episk! Beste hittil!! Antrekket jeg har på meg på bildene er fra Holzweiler ss19, og noe av det fine vi så på showet. Kommer i butikk på nyåret. :) Samme gjelder antrekket til Camilla.

Kvelden ble tilbragt på Holzweiler sitt nydelige garden-party.  Deilig mat, magiske drinker, fine folk, fantastisk DJ og blomsterkranser er stikkord for kvelden. Koste meg glugg og gleder meg allerede til neste gang..

Oppdaterer mer fra køben i morgen. XoXo Hedda ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *