The laidback-but-good-looking-look.

På lørdag var jeg på en fest helt utenom det vanlige. Det var en 10års bryllupsdag som ble feiret i 13(!) timer i strekk. Lenge siden jeg har hatt det så gøy, men OMG det føltes ikke bra på søndag! Men det er ikke ofte jeg tar den helt ut, så skal ikke klage heller. Store briller og en mega-oversized genser, med sneakers ble antrekket. Og det synes jeg funket sååå bra. Hva skal man med bukse si… ;)

Genseren er sponset av Ganni og har nettopp kommet i butikk nå. (Typ i går, så om du er heldig er den fortsatt å få tak i) Brillene og vesken  er fra Gucci og skoene fra Sapatos.

I morgen er det køben som står for tur. Blir nok litt mer «dressed up» der.. ;) XoXo Hedda.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *