Disse er perfekte!

Da var mandagen her, og jeg er offisielt ferdig med ferie. Og som jeg alltid sier; ENDELIG! I mitt liv så er hverdagen best! Dessuten får jeg megadårlig samvittighet for dere når jeg ikke blogger. Og derfor er det ekstra godt å være tilbake i gamet. Mote-høsten kickstarter alltid med fashionweek i København og på onsdag drar jeg ned. Dere skal selvsagt være med og jeg gleder meg masse til å både inspirere dere og bli inspirert selv.

Som jeg sa på story så skal jeg vise dere ett nytt jeansmerke, som også har blitt mine nye yndlings jeans.  Jeg elsker å gå i jeans, og finner man de perfekte så har man alltid noe å ha på seg. Disse er fra Norske merket OLAJENS. Endelig noen som satser kun på å lage kvalitetsjeans. De jeg har på meg på bildet er sånn som jeg liker de aller best, med ekte dongeri uten stretch. Men jeg har et par med stretch som sitter som støpt! Jeans er vanskelig, men Olajens har klekket koden som gjør at de sitter fint både i lårene, på rompa, og i livet.

Dette er garantert ikke siste gang dere ser meg i disse jeansene. Viser mere fra de senere.

Nyt første mandagen i august, så oppdaterer jeg mer i morgen. XoXo Hedda ❤️

2 Comments

  1. Anonymous

    Hvor er toppen fra?

  2. Fine jeans og du er nydelig. Gleder meg til jeg får på meg jeans igjen, haha. Siden jeg nekter å kjøpe meg mammaklær, går det mest i kjoler for tiden.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *