Trenger ikke å si noe.


Jeg føler vel egentlig at disse bildene taler for seg selv. Det er vanvittig deilig med fjellet midt på sommeren. Det er også mere å finne på her nå. Så rent bortsett fra at det er litt vanskelig å stå på ski, så er det mange flere muligheter til aktiviteter og kos. Vi bor på Harahorn som har et av Norges vakreste hotell og hytter. Det er altså SÅ vakkert her at jeg går rundt med er evig smil om munnen! Jeg har mer eller mindre vokst opp på fjellet alle mine barndoms-sommere og får sånn god nostalgisk følelse av å være her. Særlig luktene i fjellheimen, de bringer alle barndomsminnene tilbake. 🖤

Jeg hadde en spørsmålsrunde på Instagram i går. Fikk masse spm og jeg tenker å svare på de ila uken her på bloggen. Det er gøy å se hva dere spør om, men det går aller mest i trening, kosthold og kropp.. Så ja, da skal jeg svare på det. ;)

Nå er det yatzy og hvitvin som står for tur, mens vi venter på at Filippa skal sovne. Så blir det middag med utsikt til fjellene og sikkert mere yatzy.. Sånn går nå dagan her oppe. DEILIG! Ikke ofte jeg har total hvilepuls og senkede skuldre. Men her på Harahorn har man ikke noe valg. Det er fred på jord å komme hit! Kan ikke annet en å anbefale det! 🖤

XoXo Hedda.

ps: genseren på øverste bildet er fra Designers Remix og skjørtet fra hm.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *