Summer days.

Det har vært en liten stund siden forrige oppdatering. Noen av grunnene er gode og noen av grunnene er dårlige. Jeg føler vel uansett at jeg er aktiv på instagram og instastoryes, men nå skal det blogges mer fremover. Jeg spør dere om tips jeg! Hva vil dere se og lese mere om? Mote, trening, kosthold, reiser, dagligdags, interiør etc.. Hva synes dere er mest spennende her på bloggen? Når jeg får litt sånn “skrivesperre” så elsker jeg å få tilbakmeldinger fra dere. Det hjelper alltid masse og er til stor inspirasjon for meg. Glad i å inspirere dere, men innimellom trenger jeg også litt inspirasjon..

Nå har kidsa sommerferie og det gjelder å utnytte de fine dagene. Etter å ha shinet leiligheten, trent, vasket klær, jobbet med papirarbeid og levert i barnehagen dro vi ut på bygdøy for å bade og sole oss. Føltes ut som vi var på en øy i Hellas. Asså denne varmen her er så vill og vannet var varmere enn jeg noen gang kan huske at det har vært! DIGG, DIGG og DIGG var det! Oslo er så fin nå! Alltid fin, men ekstra fin nå! ;)

Antrekket mitt er fra den nye kolleksjonen til Elle og il. Disse jentene gikke jeg sammen med på Eikeli back in the days og jeg synes det er så sinnsykt kult at de har fått det til så bra! Tror ikke jeg kunne gått i deiligere sommerklær en disse. Vesken er fra Farrow, brillene fra Dior (Krogh) og skoene fra uggs.

Snakkes snart godtfolk! <3 XoXo Hedda.

3 Comments

  1. Ønsker daglige oppdateringer uten bare reklame

  2. Hvor er solbrillene fra?<3

  3. Ønsker daglidagse, mote og kosthold, og interiør! ☺️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *