Livets største dag!

S

Jeg har fått litt dilla på to ting. Det ene er prikker, jeg elsker prikker! Så dette setter er perfekt for meg. Det andre er rødt og rosa sammen. Husker da jeg var yngre så var det sånn at rødt og rosa aldri skulle mixes, men det er asså såå passè,  DET er jo det fresheste!!! En ting som gjør det enda freshere er faktisk rødt, rosa og orange sammen. Mmm deilig fargemix det der.. ;)

I går var en stor dag! Sønnen min ble 10 år og det betyr også at jeg har 10 års jubileum som mamma. 10 år siden livets største dag! DET er både sykt og fantastisk på en gang! Det er virkelig de beste 10 årene av livet mitt. Føler meg utrolig heldig og er vanvittig takknemlig for barna mine! <3

Antrekket er btw fra det nye norske merket Untold Stories, silke-skoene fra Superga og jakken fra Zara i fjor.  Brillene er fra Givanchy, fra Krogh Opikk. (antrekket og brillene er sponset)

4 Comments

  1. Anne Kristin

    Hvilken Givenchy briller er det…..de var kjempe flotte

  2. Flotte Hedda❤️ Håper jeg ser like bra ut når jeg har fått barn

  3. <3 <3 <3

  4. Charlotte

    Nydelig! :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *