3 fantastiske dager til ende.

Det var en over middels festfylt helg! Og sååå gøy da! På torsdag var det elle-festen og i tradisjon tro var det strålende sol og glade mennesker hvor enn øyet kunne se. Nå som jeg også blogger for ELLE, så synes jeg det var ekstra hyggelig at så mange kom og festet med oss! Og FOR en location da. Ling Ling på akerbrygge helt nede ved vannet, det kunne ikke vært bedre! Selv om det var tidenes fest så var jeg hjemme i kristelig tid og formen var over all forventning på fredag. Da var det duket for en lunsj med jente-gjengen på Isabel sin hytte midt i Oslo. Dette er kanskje et av de fineste stedene jeg har sett i denne byen. Tenk, en liten oase/kolonihage kun 10 minutter hjemme fra. Akkurat sånn som Portveien 2, bare uten giraffen.. ;) (LOL) Vakre epletrær, frodige plamter og superkoselige små hus.Hører at det er mist 15 års ventetid på å få seg hytte der, men lurer nesten på om jeg skal sette meg på listen.. ;)

Lørdag var det duket for 2 x 39 års dag for Marthe og Magnus som ikke har lyst til å feire 40 års dag neste år.. ;) Det vare en storlsått fest med “Loveboat” som tema. Vi hadde en magisk dag på sjøen i en stor seilbåt før festen fortsatte (nok en gang) på Ling Ling akerbrygge. Kenneth og jeg hadde barnevakt over natten og hadde ikke hatt det siden påsken, så dagen og kvelden ble utnyttet til det fulle og det hele! FOR en nydelig helg og FOR en vakker by Oslo er! Blir aldri lei!

Her er litt bilder både fra ELLE-festen, koloni-hytta og båtturen. <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *