Min tid.

I går var det tidenes ELLE fest og det føles på kroppen i dag.. Litt susete i hodet og vondt i føttene, men det er akkurat som det skal være når man har danset inn i sommernatten på høye heler. ;) Beste for meg dagen-der-på er å kickstarte med en god frokost og trening, for etterpå kan jeg nemlig gjøre hva jeg vil med god samvittighet. Og i dag, skal jeg lese bok og slappe av! Eller rettere sagt, jeg skal bli lest bok for. For det er enda bedre!! Jeg er en ivrig bruker av lydbøker fra Storytel. I starten brukte jeg det mest med barna når vi kjørte bil (gjør fortsatt det da), men nå bruker jeg det mer og mer for meg selv. Det blir litt sånn som når man følger med på en bra serie. En rolig og deilig stund for meg selv. Men det er mye bedre! For med Storytel så kan jeg ha den med meg over alt! På stranden, på terrassen, i bilen, ja til og med hos tannlegen har jeg hørt på lydbok. ;) Den siste tiden har jeg lest Petter Stordalen sin biografi «jeg skal fortelle deg min hemmelighet» i bokform og jeg er hektet. Den gir meg et sånt push til å fullføre ting jeg startet med og den er en skikkelig power-bok innen business. Det trenger jeg når jeg jobber for meg selv sånn som jeg gjør. 

Men jeg er også helt oppslukt av Kepler og jeg da. Krim og spenning som gir meg gåsehud over hele kroppen er et deilig avbrekk fra den virkelige verden innimellom. Kjæresten min digger også disse bøkene og jeg tenkte kanskje det kan være fint å høre på en bok sammen? Vet ikke, har ikke gjort det før men det tror jeg vi skal prøve i ferien. ;) 

Du kan laste ned Storytel HER! Og har du barn og skal på biltur i sommer kan jeg fortelle deg at dette et must. Storytel kan også være et fint alternativ til barne-TV eller spilling for barna. De blir rolige og konsentrerte, men ikke slitene i hode på samme måte som de blir av TV og skjermer. 

2 Comments

  1. Hvor er blusen fra? :)

  2. Kan jeg spør hvor den flotte toppen din er fra?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *