Mindre linjer.

Siden dere nettopp har fått litt updates på hudpleie rutinene mine, som jeg er så sinnsykt opptatt av å gjennomføre så skal jeg innrømme nå at jeg ikke alltid er like flink. Eller det vil si jeg er alltid opptatt av det, men jeg får det ikke alltid til sånn som jeg ønsker. Det er noe med sommer og sol, reising, sene kvelder, hytteturer og utflukter som kan gå utover de dagligdagse rutinene. Men det er da jeg er glad for at jeg har tatt The Solution fra Oslo Skin Lab i hele år. Huden er liksom forsterket i «bunn» og da er det ikke helt krise om hudpleierutinene sklir litt ut her og der. The Solution er et kollagenpulver som man enkelt drikker med litt vann hver dag.  Nå som solen er sterk og jeg vanligvis pleier å få tørre og litt dypere linjer (rynker) i huden, så merker jeg i år at dette er forbedret siden tidligere år. Det er ikke bare i fjeset dette virker, det er  som jeg tidligere har sagt på hele kroppen. Det er kanskje det som er det beste med The Solution. Den virker på huden over alt!

De som vil kan nå kjøpe produktene fra Oslo Skin Lab til -65% rabatt på første forsendelse og -30% rabatt på forsendelser etter det ved å følge linken her!

Men dere, uansett hva dere gjør og bruker, husk solkrem!!! 

Nyt godværet videre. Snakkes snart.

XoXo Hedda.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *