For kropp og sjel..

OM det er gode tider? JA, det kan man vel trygt si at der er.. :)  I hvertfall sånn værmessig. På hjemefronten er det faktisk ganske mye styr om dagen, med barn og baby og jobb og andre ting så kan hverdagene by på større utfordinger enn man kanskje skulle tro. Uansett, oppi alt som er kaos så er det godt for hodet (og kroppen) å få trent!. Jeg har alltid vært en “trenings-dame” men de siste årene så har jeg vært veeeeldig slapp på den fronten. Den dårlige samvittigheten har bare bygget seg opp og alt har blitt til en ond sirkel. Men sirkelen er nå altså brutt! ENDELIG! Og det er så deilig å være tilbake! Alt blir bedre når man trener. ALT! folk snakker så mye om sommerkroppen og hvordan trening er viktig for kroppen, men hallo da. Trening er jo vel så viktig for hodet! Jeg blir ihvertfall et nytt menneske og er ganske sikker på at jeg sparer noen kroner på fremtidige psykolog timer.. ;) Dette sa jeg med et glimt i øyet, for er det èn ting som jeg mener at det er verdt å investere i så er det terapi for hjernen. Men foreløpig er altså trening min terapi-time,  like mye for kropp som for sjel! <3 Mens jeg løper så har jeg knipset noen bilder. Jeg synes nemlig jeg selv bor i verdens vakreste hovedstad! Jeg bor midt i byen på frogner, men har alikevel parker, sjøen, strender, skogen og alt jeg kan drømme om rundt meg.

I morgen er det første “juni-uken” og på torsdag er det klart for årets ELLE-sommerfest! Om jeg gleder meg sa du? Eh, JAA sa jeg! ;) Vi ELLE-bloggerene har satt av hele dagen til jobb, kos og forberedelser. Solen skal skinne og dette vet jeg blir knall!

Snakke snart da.. :) XoXo Hedda

3 Comments

  1. Alexandra

    Hvor er solbrillene på det øverste bildet fra?

  2. Hei! Hvilket filter/kamera-app har du brukt på disse bildene? :) De blir så fine!

  3. Hva heter filteret du har brukt på det siste bildet?
    Fin du er!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *