Dyp brun med mindre sol.

Reklame for Betakaroten Gold fra Good For Me

 Jeg er en person som er ganske forsiktig med solen. Jeg bruker faktor og prøver å skåne huden. Alikevel så blir jeg ganske så brun og får en dyp farge. Dette er pga kosttilskuddet jeg tar. Jeg tar nemlig 2 kapsler med Betakaroten Gold fra Good For Me hver morning, sammen med mine andre vitaminer. Det skal tydeligvis ikke så mye mere til enn å jevnt over ta disse kapslene. De inneholder 100% naturlige råvarer og er helt veganske. Jeg opplever  også bedre beskyttelse mot solen når jeg tar Betakaroten Gold. Det er heller ikke sånn at du må oppholde deg så mye i solen for å få denne jevne dype fargen. Fargen kommer selv om du er endel i skyggen. Nå som det er så sinnsykt varmt så er jeg mest i skyggen faktisk og da er dette helt genialt for meg. For farge vil jeg jo ha! Elsker den ekstra gløden det gir med litt fage på kroppen. Og så lenge det ikke gå på kompromiss med helsen så ser jeg ikke noe negativt i å ta Betakaroten Gold.

Jeg har også en god nyhet til dere og det er at dere nå  kan kjøpe Betakaroten Gold fra Good For Me til -40% rabatt.  Du kan kjøpe det HER!

Spennende å høre hva dere synes Om Betakaroten Gold..  Snakkes snart! <3

XoXo Hedda.

Processed with VSCO with g3 preset

2 Comments

  1. Hei! Har du lyst til å lage et innlegg om dine treningsrutiner og noen av dine favorittøvelser? Spesielt rumpe og mage :-)

    God helg <3

  2. Hva er ingrediensene i disse?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *