Bilder fra mai..

FOR en deilig Mai vi har hatt! Jeg har vær både hjemme, i Frankrike og på hytta og mai- solen har vært med meg over alt! Denne mnd er enda ikke over, men i sted så regnet det noen dråper og det var da jeg merket hvor “godt vant” vi var blitt. ;) Og det er det ikke ofte vi er sånn værmessig i dette landet her.. Alle ble helt sjokkert over regnet. Haha!

Jeg fant også litt forskjellige bilder fra de solfylte ukene i mai som jeg ikke har delt, så derfor slenger jeg de bare ut her.. ;)

Vil dere vite hvordan man lett oppnår dyp og varig brunfarge? Følg med på neste innlegg.. ;)

XOXO

3 Comments

  1. Maria Dalen

    Du er såå fresh, alltid! Har du noen beauty og fashion tips til student?

  2. Hvor har du kjøpt den lyseblå langarmede kjolen ? Den var nydelig

  3. Hvor er det røde skjørtet fra?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *