Mine beste hudtips i sommervarmen!

Endelig er det ekte sommer! Det er ikke noe mer å vente på nå..;) Den er her folkens! Så nå kommer jeg til å ha maks fokus på hygge, nyte og ta vare på huden. Jeg gjør jo mer eller mindre alltid det, men det er ikke til å stikke under en stol at det er ekstra viktig denne tiden av året.. For det første så er det mere fester og gøyale ting som skjer enn ellers, noe som er grunn nok i seg selv til å ville føle seg ren og pen i huden. Men jeg tenker selvfølgelig på varmen, solen og alkoholen som fører til dehydrering. Nå hørtes dette veldig negiativt ladet ut, men poenget mitt er veldig positivt.. :)  Det er nemlig særdeles viktig med to ting: rens og fuktighet! Er det EN ting jeg har lært av hudpleieren min så er det at huden trenger fukt for å kunne gløde. Så det holder ikke kun med produkter, vi må også få fukt innenfra. Derfor har jeg denne krukken med agurk/sitron-vann stående til en hver tid! På den måten drikker jeg mere vann og får rehydrert kropp og hud i denne varmen. Men altså, hudpleien vi bruker er jo selvfølgelig sinnsykt viktig! Og tro det eller ei, men hvilken krem er ikke det viktigste, men SERUM er det viktigste! Er selvsagt viktig med en god dag og natt krem men en godt serum folkens, det er nøkkelen! Og rens da! Hver morgen og hver kveld! Sykt viktig å rense porene, så de er klare til å ta i mot fukt og næring fra serumet. Jeg er fortsatt frelst av Eleni og Chris seriene. Bruker litt på kryss og tvers de med gull og de med sølv, men favoritten er fortsatt anti-age face serum med multer. (eller cloudberry, som det heter på engelsk) Og ultra hydrating night cream (som jeg også bruker på dagen) Og siden huden min eeeelsker fukt så er jeg veldig glad i deres cleansing oil. Den gjør huden ren og pen, men ikke tørr og stiv sånn som noen renser har en tendens til å gjøre. Denne må dere prøve for å merke hvor deilig den er! Og den er akkurat som serumet, veldig drøy. Så det betyr at den varer lenge. Av anti-age serumet trenger man kun et pump pr gang, så denne vil vare i 2 mnd ca. Noen liker cleansing-foam bedre enn olje og jeg bruker den selv noen ganger i mnd. Da er det uten tvil Eleni og Chris sin med multer jeg bruker. Orker ikke tanken på renseprodukter som tørker ut huden og heller ikke denne gjør det. Alle produktene til Eleni og Chris finner dere HER. Mine favoritter er ultra hydrating night cream, anti-age serum og cleansing oil. Men ps, hydrating eye cream med SEA3 oil er utrolig god mot ringer under øynene.. ;) 

Håper dere liker sommerhudtipsene mine, og begynner å rehydrere med en gang. ;)

God søndag videre <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *