Solsmart!

God mandag som faktisk er tirsdag! ;) Å våkne i dag med følelsen av mandag, men vite at det er tirsdag er jo som å få en gave på sengen! :) I tillegg skinner solen og i følge God Morgen Norge som jeg alltid har på i bakgrunnen om morningen så skal dette været bare vare og vare… Kun sol i sikte! :)  Men med sol så kommer også faren for solskader i form av solbrenthet eller føflekk/hudkreft. Jeg har kjent på følelsen av å få beskjeden omå ha en ondartet føflekk og vil helst unngå noe lignende i fremtiden. Noe av det legene sa da jeg fikk vite at jeg hadde føflekk kreft var at det kunne komme av solbrenthet og soleksponering i barndommen. Dette er noe vi ikke ønsker selv, og i hvertfall ikke ønsker å påføre barna våre. Derfor er det viktig at HELE familien er solsmarte året rundt. Jeg er veldig nøye med å smøre både barna mine og meg selv når vi er ute. Vi bor i byen, men er alikevel eksponert for sol mye mer enn man kanskje tenker over. Trening, skolen til barna, barnehagen og cafeturer etc.. Sol er det over alt og den skal jo kunne nytes!  I helgen var det pinse og vi var på hytta. Da er vi ute hele tiden og det er høyforbruk av solkrem. Viktig å ha en solkrem som sitter godt og er lett å påføre. NIVEA sine solkremer er perfekte for vårt bruk. De kommer i både spray, roll on og vanlig kremtube. Barna elsker den roll on`en (jeg også for den er perfekt veske-strl) og vil helst smøre seg selv.. ;) Og jeg ELSKER tuben! For å være ærlig, det er med hånden på hjertet den eneste solkremen jeg kommer til å bruke fremover! Den ødelegger nemlig ikke klærne. Ikke alle som  vet det, men om du ofte tenker at de hvite sommerklærne dine blir gul-brune ila sommenen så er det pga solkremen. Faktoren i solkrem er det som gir flekker. Grunnen til at folk ikke alltid vet at det kommer fra solkrem er fordi det ikke synes når du får det på plagget, det synes først når du har vasket det.  Og jo mer du vasker jo styggere blir flekkene. Det er en kjemisk reaksjon som oppstår. Og om du prøver å klore klærne, ja da blir de bare enda værre. Så med andre ord; får du solkrem på de hvite klærne dine er de ødelagt. Men NIVEA sine solkremer med det hvite t-skjorte symbolet på flasken ødelegger ikke klærne. Jeg har ikke råde til å ødelegge flere klær nå, så derfor er jeg trofast bruker av NIVEA protect and moisture. Og en ting til. Den lukter akkurat sånn som solkrem skal lukte! Det er virkelig den beste lukten. Den tar meg tilbake til gode sommerminner og skaper forhåpentligvis mange nye… <3

Jeg har nå fått muligheten til å gi borte et helt kit med NIVEA SUN produkter. Dette dekker behovet til hele familien.  Du kan legge igjen en kommentar i kommentarfeltet og så har du gode sjanser for å vinne. 

56 Comments

  1. Ønsker meg dette til min familie:-) God sommer!

  2. Solkrem er kjempeviktig.. hadde vært fint å vinne dette settet. Med tre barn i hus er dette forbruksvare nå med dette nydelige været vi har…

  3. Bruker også Nivea sine solkremer og elsker produktene ☺️

  4. Hvor er den blå blusen fra? :)

  5. Hei er det lov å spørre hvor toppen er kjøpt?Helt nydelig mvh Hanne

  6. solkrem som ikke ødelegger hvite plagg? Ja, tusen takk :):):)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *