Fjonge seg på dagen.

Jeg har i realiteten kommet hjem fra Frankrike, men her på bloggen kan jeg jo være der litt til.. Denne kjolen er ny, og jeg synes det var såpass «schwong» over den at jeg tok den på da jeg skulle spasere rundt i Cannes. Det er filmfestival der nå og gøy å fjonge seg litt selv på dagtid. Og dere, hvor søt er ikke denne scrunchien (er det sånn man skriver det??) til? Falt pladask for hele settet da jeg så det. Og for de som lurer så er det fra Gestuz.

2 Comments

  1. Nydelig kjole på en nydelig dame. Selvfølgelig må vi få lov til å pynte oss HVER dag :) Jeg elsker det selv. Jeg var bl a i Cannes selv for litt siden. Ekstra stas å freshe seg litt opp der ;)
    Det gjør noe med en å føle seg fresh og elegant. Du ser forresten helt amazing ut i det antrekket :)
    Til info er jeg eier av en jakke som har tilhørt deg. Blå «fuskepels»jakke med noe hvitt og rosa på ermene – hvis du skjønner hvem jakke jeg mener. Har brukt den mye i vinter, og er veldig fornøyd med kjøpet :)
    Ønsker deg og dine en fin dag. Nydelig sol og varme her i Oslo i dag – igjen! Nyyyyt!!!

  2. Har du link til kjolen? Nydelig <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *