Dette stedet!

Når det kommer til ting å gjøre her på den franske riviera så er det mer eller mindre umulig å ikke nyte. Butikkene bugner av både nydelig mat og fantastiske klær. Resturantene er eksepsjonelle på mat, vin og desserter og en hver liten cafe har sin sjarme. Vannet her nede er turkis-blått og strendene  lyse. Så egentlig holder det å bare spassere rundt. Sånn som vi gjorde i dag. På bildene er jeg i gamlebyen i Antibes. Vakkert, vakkert, vakkert.

Dette antrekket har jeg fått utrolig mye spm om på Instagram og innboks. Skjørtet er fra Nelly, toppen fra Ganni, beltet fra Alexander McQueen og hårbåndet fra Holzweiler.

Etter turen lagde jeg burrata og haricotes verts til lunsj. Asså, tror det er den beste jeg har smakt.. ;) Så lett er det å lage god mat her i Frankrike. Råvarene er alt og her er de helt på topp!  C’est la vie!

2 Comments

  1. Åh leter meg i hjel etter toppen din! Vet du hva den heter og om den fortsatt er i Ganni-butikk?

  2. Hei, hvor er det fine smykket ditt med tre stjerner fra?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *