Sånn som det EGENTLIG er..

Jeg står her og smiler, som jeg alltid gjør.. men asså, jeg hadde glemt hvor slitsomt det er med en 1,5 åring på stranden. Husk at det dere ser av livet mitt i sosiale medier er den «glaserte» delen av det.. ;) Dere ser meg stå mutters alene i solen på en pier med rene og pene klær og ser ut som jeg er totalt avslappet. Haha, men sannheten er at jeg egentlig har en baby som sitter å hyler i vognen bak fotograf-pappa’n sin.. Snørra renner, bleien er sikkert våt, hun er sulten, tørst og vil egentlig bare ut av selene sine så hun kan gå ned på stranden og spise sand..! Vognen veier 100 kg fordi vi har stappet den full med alt småbarnsforeldre trenger for å ta seg en dag på standen. Men den «dagen» på stranden ble bare et par timer. Hadde med den nye boken min,  litt mat og drikke og hadde gledet meg til en avslappende Beach-day.. Men hei, Filippa er 1,5 år har maur i rompa og har absolutt IKKE tenkt til at mamma’n hennes skal ha en avslappende dag på stranden. Tvert imot! Så etter å ha et mislykket forsøk på å nyte dagen i over 2 timer var jeg utslitt av å løpe rundt å forhindre mitt lille lykketroll i å spise sand, drukne seg selv, klappe fremmede hunder, jage katter, plukke gamle sneiper og spise av maten til de som ligger på nabohånkledet. Vi pakket sakene og gikk heller hjem.. Dere som har barn skjønner! Veldig LOL!

Men herregud som jeg elsker det lille vesnet. ❤️

Nå sover hun «endelig» og jeg skal ta frem boken min å gi den et ærlig forsøk før jeg sikkert sovner og bråvåkner mens jeg sikler nedover haken.. ;)

Snakkes i morgen da dere. PS: kjolen er fra Ganni.

XoXo Hedda

10 Comments

 1. Dagens

  1. fashioncherry
 2. Elisabeth

  Så ærlig og herlig! Nydelig som alltid :)!

  1. fashioncherry

   ❤️

 3. Jeg blir rett og slett så lykkelig av å lese sånt noen ganger føler jeg meg som den eneste i verden som har ett barn på 1,5 år som ikke vil sitte stille, ikke gå den veien vi vil, ikke spise, sutrer, alltid snørrete, ren i klærne i fem min bare, plukker på alt og roper til alle dyr han ser!

  1. fashioncherry

   Ja ikke sant, man føler nok det men du er u godt selskap.. ;)

 4. Fantastisk

 5. Fantastisk!!!
  Leser med et stort «kjenner meg veldig igjen» glis
  Heldigvis er verdt alt styret

 6. Så fantastisk herlig og ærlig innlegg :) Fort gjort å glemme at Instagram bare er en liten del av livet til andre og lurer på hvordan de får det til mens man selv sitter med to småbarn og opplever akkurat det du beskriver i innlegget

 7. Hege celine

  Hei.

  Hvor er kjolen ifra?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *