Deilig på fransk!

Selv om jeg har hatt fransk i 6 år på skolen så, vil jeg uten å underdrive påstå at fransken min er særdeles rusten.. Men, det hindrer meg ikke fra å plapre ut med franske gloser til lokalbefolkningen her nede. Haha, jeg har så lyst til å snakke fransk at jeg bare kaster meg uti det, og går på trynet hver gang.. ;) Går fort over til engelsk for å si det sånn. Jaja, uansett om franskkunskapene mine er sånn eller slik, så  kan jeg skrive under på at vi har det veldig deilig her som vi alltid har det i Juan les Pins. Vi har det jeg vil kalle for deilig på fransk!

Bikinien og kimonoen har dere spurt om på instagram. Kimonoen er fra Holzweiler og bikinien fra et gresk merke som jeg kjøpte i Athen da jeg var gravid sist gang (jeg har jo vært det noen ganger nå..) Haha! Dere har også spurt om plasteret på magen og det er fra den gang jeg hadde føflekkreft. Arret var ikke pent, så jeg gjorde en arrkorigering på Fornebuklinikken samidig som jeg opererte det andre arret mitt. Dere kan lese mer om hva jeg gjorde HER!  Har dere noen spm, så bare spør meg og jeg lover å svare alle. :)

Det er en ny uke i morgen allerede! Nyt finværet hjemme og kos dere med sommerdagene dere også! <3

XoXo Hedda

PS: Beste reisevognen ever! Til og med designet den selv.. ;)  Man kan legge den helt ned så barnet sover godt og den er liten og handy. Får ha den med helt til gaten på flyplassen også. Love Bugaboo! <3

4 Comments

  1. Hei Hedda! hvordan var din erfaring med føflekkreft og tiden etter? Var du kvitt det etter å ha operert bort den ene føflekken? Skal sjekke mine neste uke og har alltid vært redd for at jeg har føflekk/hudkreft da jeg har ganske mange..

  2. Har du operert puppene eller er de bare så store og faste naturlig?:)

  3. Hei! Kommer det noen flere les deux by hedda kolleksjoner?

  4. Hva heter egentlig kimonoen? Jeg klarer ikke finne den..:(

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *