Family first!

Reklame.

God mai da dere! Håper den har startet godt!:)

For min del så har jeg enda ikke blitt frisk. Har aldri i mitt liv vært syk så lenge som dette, og på toppen av det hele fikk jeg nå bihulebetennelse. Just great! Det går utover hele familien når mamman er syk, sånn er det bare! Husker det selv fra barndommen da mamma en skjelden gang var syk, skulle gjerne hatt Xplora den gangen… ;)  Barna blir jo så utålmodige og man har jo absolutt ikke overskudd til å leke eller finne på ting. Og nå som våren er her vil barna helst være ute å leke og løpe rundt i gatene og være hos venner.. Siden barna har Xplora klokkene sine så kan vi holde kontakten selv om jeg er sengeliggende. Jeg kunne gi de friere tøyler, siden jeg til en hver tid kan ha kontakt med de og evt bare sende enkle beskjeder. Jeg må jo si at om de ikke hadde hatt disse mobil-klokkene så hadde det skapt veldig mye mer bryderi i hverdagen. Sansynligvis hadde jeg kjøpt mobiltelefon til de, men det er jeg strekt, sterkt i mot i så ung alder. En smarttelefon er både avhengihetsskapende og konsentasjonsforstyrrende. Ikke noe jeg vil prakke på barna før høyest nødvendig. Jeg lever så og si av mobil, internett og min egen sosiale medie plattfrom. Nettopp derfor vet jeg hva jeg snakker om når jeg ikke vil utsette barna for mobilbruk i for tidlig alder. En mobil er full av mulighter til å surfe på internett, spille spill og bli kontaktet av ukjente. Xplora lar barn være barn og det at de ikke har tilgang på sosiale medier gjør den i mine øyne smartere enn en smarttelefon. Når barna starter med Xplora er det en trygg start i den digitale verden.  Så det er ikke en gang et spm om hvorfor Xplora er et FANTASTISK  alternativ til mobilen som hjelper oss i hverdagen. Mine barn er 8 og 9 år, men har hatt klokkene i 3 år allerede. Stor suksess det der! PS: XPLORA er en trygg mobiltelefon godkjent av Forbrukermyndighetene og Datatilsynet når det gjelder sikkerhet og trygghet for barn.

Xplora har nå en #goplay kampanje. De vil at barn skal bli mer offline og oppleve den ekte verden. I en verden der barn er mer online og leker mindre, vil de at barn skal komme seg ut. Derfor har de utviklet denne mobiltelefonen med de gode egenskapene til en smarttelefon og ingen av de dårlige. Du kan snakke med dem, tekste dem og se hvor de leker. Dette er hva du trenger for
 å føle deg trygg og det barna trenger for å utforske verden. Det er derfor de kaller den XPLORA.
Gjennom mitt samarbeid med XPLORA har jeg muligheten til å gi alle mine lesere en unik mulighet til å kjøpe XPLORA til en rabattert pris. Spar 1247,- og kjøp lyseblå XPLORA for 1195,- og få tre reimer på kjøpet (blå, hvit og rosa). Gjelder kun kontant kjøp og farge lyseblå. Gå på www.xplora.no og bruk kupongkode “goplay” for dette tilbudet. (Ordinær pris 1995,- Spar 1247,-totalt. 800 kr rabatt på XPLORA og 3stk reimer til verdi av 447,-)

2 Comments

  1. Det skal absolutt vurderes. Litt lettere å slippe 6 åringen litt mer da. Mobil på lekeplassen er jo ikke aktuelt. Genialt med klokke, kan ikke glemme den noe sted heller. Hvor er capsen fra forresten? Kul! :)

  2. Hei :-) jeg får ikke opp lyseblå klokke som alternativ – kun som tilbehør. Betyr det at klokken er utsolgt og tilbudet ikke gjelder lengre?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *