Håper på det beste..

Her står jeg å smiler i solen, men inni meg er jeg litt mindre happy.. I dag skulle jeg egentlig ha vært på en super gøyal tur med masse kjente og spennende folk til den franske riviera. Men den gang ei. Jeg har nemlig fått bihulebetennelse og det er ingenting å spøke med. Jeg synes det var veldig surt å avlyse bare noen få timer før avreise, men sånn er der bare.  Helsa først!

Har fått kommet meg til frisøren da ihvertfall, og det føles veldig godt. Fikk nye fine extentions fra Greath Lengths, og samtidig noen nye sommelige striper i luggen. ;) Ina som er frisøren min på Eco Cult er veldig god på å mixe den perfekte comboen av kalde og varme striper. Synes alltid resultatet blir helt fantstisk hvis jeg skal være ærlig! Flinke, flinke Ina!! Ang Greath Lengths så har jeg 40 cm lengde med 4 forskellige farger. Dette blir et veldig naturlig resultat, særlig siden mitt eget hår er nesten like langt og så er det veldig fresht med det fargespillet med flere blondfarger. Greath Lengths er sykt gode på å matche fagene sånn at det blir «naturlig». Om dere er interessert i å sjekke ut mer ang extentions (de har nemlig flere forskjellige typer) eller om du vil se hvilke andre behandlinger de har, så kan du sjekke siden til Eco Cult HER, eller følge Eco Cult på Instagram. :)

Nå er det helg dere, og i morgen prøver jeg lykken på nytt med å dra til Frankrike. Dette er da uten den gjengen jeg skulle vært der med i dag, dette er mer en familie/jobb tur ned til familie-leiligheten i Juan les Pins, men skal nok bli bra så lenge bihulene mine overlever flyturen..  Grunnen til at vi reiser er fordi vi pusser opp leiligheten her hjemme og har ingen steder å bo. Må rett og slett rømme landet for å ha et sted å være si.. Haha.

Nei, nå begynte jeg å grue meg til flyturen igjen. Kan bli et rent smertehelvete det der… Men som man sier; jeg er forberedt på det værte, og håper på det beste.. ;) Tvitvi!

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *