Mitt topp 3 beste skjønnhetstips!

Jeg lovte dere å dele disse maskene jeg driver å bruker. Det skal sies at jeg bruker litt forkjellige merker og prudukter om hverandre, men Patchology sine masker er blant topp 3 produkter jeg har brukt i hele mitt liv! Hånden på hjertet! Ang øyemaskene ,så synes jeg det er like krise å gå tom for disse som det er å gå tom for kaffe om morningen, og det sier litt.. ;) Jeg er TOTALT avhengig! Øyemasken (den gjennomsiktige) bruker jeg hver morgen! Har den i kjøleskapet for da føler jeg at den gir best effekt. Det holder å ha den på i 5 minutter, men om jeg har tid så bruker jeg den hele morningen frem til jeg skal sminke meg. Men som sagt dette er en “5 minutters maske”, så det er mer enn nok med 5 min. Prøver så ofte jeg kan å huske å sove med natt-øyemasken (den blå). Man kan også bare bruke den 5 minutter før man legger seg, så jobber den hele natten, men om jeg sover med den og bruker morgenmasken i tillegg, så trenger jeg nesten ikke å bruke consealer i det hele tatt! SÅ gode er de! :) Jeg vil også nevne de andre flash-maskene til Patchology. De har en Firm Mask som er gudsgave til slapp hud, og det samme er Milk peel og Illuminate. Asså de er milde og skånsome mot huden men gir en boost ut av en annen verden. De må prøves for at dere skal forstå hvor gode de er! Og om dere sliter med tørre lepper til tider er leppe masken helt magisk. Bruker den et par ganger i mnd. Og en annen maske som har blitt en favoritt her i huset (kjærsten min har nemlig begynt å snike den til seg i det siste.LOL) er posh peel. Dette er en sokk du tar på og så heller du en flytende veske oppi. Sitt med denne i 60 min og de neste 3-7 dagene vil huden på føttene “skrelle” av og du sitter igjen med babymyke føtter. Virkelig en fotbehandling som fungerer! Jeg bruker alle disse maskene litt om hverandre, men om jeg måtte valgt bare noen ville jeg gått for øyemaskene og Firm masken! Alle har forskjellige behov og om du ikke vet helt hva som passer for deg, så kan du gå inn på nettsiden deres her å se på de forskjellige typene. De finnes i singel pakkninger og pakker med flere samlet. (Psst: anbefaler Perfect Weekend pakken) Siste lille ting jeg vil nevne er en nattmaske i form av krem som man smører på før man legger seg. Konsistensen er helt vill og huden blir silkemyk. Den heter Night-Cloud-mask.

Jeg har vært heldig å kan nå gi dere rabatt på disse maskene på Patchology.no her får dere -20% ved bruk av rabattkode PAT20. Du kan også ta en tur i butikken å sjekke ut maskene selv. Du kan se etter din nærmeste forhandler HER!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *