Lei av sengen..

Hei hei!

Nå har det vært stille fra meg en liten stund. Det er av den ene grunn at jeg har vært sengeliggende i over en uke! Asså det tror jeg faktisk ikke har skjedd før. Jeg blir jo aldri syk. Har nok blitt smittet av barnehage-mafian tenker jeg for denne influensaen og luftveisinfeksjonen satt hardt. Til og med på bakgårdsssalget vi hadde forrige lørdag var jeg syk og proppet meg full av paracet for å “overleve”. Ingen god ide, for da forlenger man bare sykdommen og ender opp som jeg gjorde med EN HEL uke i sengen. :( Det samme skjedde forøvrig på fredag. Da var det” after Coachella party” i regi av min gode venn Jan Thomas på Bølgen og Moi. Siden det bare er 150 meter fra der jeg bor og jeg var sååå lei av å være syk og ligge i sengen så kjørte jeg paracettrikset nok en gang. Drakk selvfølgelig ikke alkohol og klarte meg fint i nøyaktig to timer, men så sa kroppen brått stopp og jeg endte i vannrett posisjon på sofaen med Senkveld på tv`n og chai-latte i koppen. ;) Men HEI, nå er jeg fakisk frisk igjen og gleder meg veldig til å ta fatt på første uken i mai! :) Til helgen allerede skal jeg til varmere strøk. Det blir på ingen måte feil!

Senere i dag må dere forresten følge med på bloggen. Jeg skal dele masketipsene mine som jeg SVERGER til! Stay tuned…. <3

XoXo Hedda

(Bildene under er lånt fra VG.no) Kimonoen/kjolen er fra ByTime og resten av antrekket er fra Nelly. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *