Gode rutiner for hele kroppen.

Reklame

Gode hudvaner er gull å ha. Jeg har ikke troen på at en quick-fix gjør deg noe særlig finere annet enn der og da. Skal man ha en fin hud må man rett og slett investere tid (og noen ganger litt penger) i det. Her viser jeg dere igjen min faste morgenrutine, og det er fortsatt Oslo SkinLab The Solution jeg bruker. Dere kan lese mer i tidligere innelgg om dette her og her. En ting man kanskje ikke er klar over med dette kollagenpulveret er at det fungerer på huden over hele kroppen. Det sier seg egentlig selv siden dette er noe man svelger, og derfor påvirker det hele kroppen. Men det dere kanskje ikke vet er at det hjelper også mot celulitter!! Yes girls, you heard me right.. ;)  Det er jo helt fantastisk da! Og dette er altså både dokumentert og forsket på, så det er ikke noe vissvass jeg serverer dere her. Dette kollagenet påvirker huden på alle de stedene vi aldres først sånn som brystet, knærne, albuene, hendene etc.. Ikke så lett å se forskjell når man ser seg selv i speilet fra dag til dag, men huden min har ihvertfall ikke blitt værre de siste årene og da tenker jeg at jeg muligens kan takke The Solution for dette. ;) Så lenge jeg vet at det ikke er farlig for meg og det tar nøyaktig 10 sekunder, så tar jeg det med glede og optimisme hver dag! ;)

Om du også vil prøve kan du følge linken, og få 65% rabatt på din bestilling HER!

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *