Birthday-weekend!

Det har vært bursdagshelg fra torsdag til lørdag. Og FOR en helg det var da.. Været og mennenskene vi feiret kunne ikke vært bedre! :) På Torsdag hadde Tone bursdag og på fredag hadde min kjære bursdag. Det er alltid sånn med de to,de har jo bursdag dagen etter hverandre, så det blir alltid en “to-dagers” 12. og 13. april. Veldig “slitsomt”, neida.. ;) Veldig gøy tenker jeg vi sier! I år var jo også Tones surpriseparty på Kenneth sin bursdag, så først måtte vi feire henne på selve dagen for at hun ikke skulle skjønne at det var feiring dagen etter.. ;) Det ble en superhyggelig middag på Hanami, bare et stenkast fra The Thief hvor vi bodde for weekenden. Just perfect! Dagen etter var det først bursdagsmorning i sengen på The Thief med gaver, kake lys og sang for Kenneth før vi fortsatte dagen med kos, styling og noen festlige timer med oppladning til Tones surprise. Hun skjønte nok at noe kom til å skje, men ante ikke hva, så både dagen, kvelden og surprisen ble braksuksess! :)

På lørdag var det såå godt å se Filippa igjen (som hadde hatt besøk av farmor i 2 dager). Vi hadde en deilig og rolig frogner-dag med vandring i gatene og lunsj på den italienske perlen Bono. Magisk skinke, ost og pasta med nydelig italiensk vin. Kvelden ble en avslappende affære med filmkveld i sofaen. To slitne foreldre som lå i vater etter en feststemt helg.. ;) haha. merker på kroppen at vi har blitt eldre gitt, en to dagers fest var jo bare peanuts i “gamledager”..

Skal ikke bli så ille denne uken her heller. Startet i går med 40 min intervaller på Elixia. Lenge siden jeg har vært på mølla, så det føltes utrolig godt å være tilbake igjen. Snakkes snart dere! Og husk, på lørdag blir det årets bakgårdssalg med Tone, Darja, Marie og meg. Velkommen skal dere være til Eilert Sundts gate 27 fra kl 12.00 <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *