De nye vårfavorittene!

Er det en ting jeg liker så er det nå det kommer nye butikker og nye merker til Norge. Her om dagen vat jeg i den nye butikken til Hallhuber som har åpnet Pop-up i øvre slottsgate. Der kom den mye etterlengtede vårstemningen med en gang! Fet florerte av nye, freshe vårklær og jeg forelsket meg i halve butikken. Har ikke fått tatt bilder av alt enda, fordi varmen lar enda vente på seg, men denne hvite kåpen er min nye favoritt, både som kåpe og kjole. Superfin med belte også. Jeg har den osgå i sort som dere ser på bildet under. Andre ting jeg elsket er den klassiske hvite skjorten, men perfekt passform og stoff. Denimskjørt bruker jeg året rundt så ingen bombe at det  falt i smak. I tillegg døde jeg av denne skinnvesken. Hallo, kommer til å bo i den fremover!!! ;)

Om du tar turen innom Hallhuber i Øvre slottsgate ila dagen eller helgen så får du -20% rabatt på hele butikken inkl alle nyhetene! :) Tilbudet gjelder altså frem til og med 14.april. Håper dere liker det like godt som meg.. ;)

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *